Selwyn Duijvestijn | MountainShield Capital Fund

Wie is Selwyn Duijvestijn

  Aan het roer van MountainShield

  Midden in de crisis is Selwyn Duijvestijn begonnen met handelen op de beurs. Tijdens zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven hebben de jaren 2007 en 2008 Selwyn Duijvestijn het tradingvak in getrokken.

  De enorme daling en de volatiliteit op de beurzen was voor veel beleggers een periode van paniek en ellende, voor Duijvestijn was het juist fascinerend en kon hij in korte tijd veel leren. De enorme snelheid waarmee geld verdiend kan worden in combinatie met de mogelijkheden, risico's, kansen en het gigantische pallet aan facetten dat bij beurshandel komt kijken, maken beleggen voor hem een hobby, passie en kostwinning in één.

  Selwyn Duijvestijn met Harry Mens in Business Class | MountainShield Capital Fund

  De handelsmethodiek van Selwyn Duijvestijn laat zich in twee woorden samenvatten; methodisch en contrair.
  Geen overhaaste beslissingen of paniek, maar vooral kijken naar marktbewegingen en tegen het sentiment in durven handelen.

  >> Lees hier het volledige interview met Selwyn Duijvestijn

  Roeien tegen de stroom in, kopen wanneer iedereen mij voor gek verklaart. Ik ben een groot aanhanger van contrair beleggen en contrair handelen. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar het is in mijn ogen de enige strategie die tot fantastische rendementen kan leiden.
  - Selwyn Duijvestijn
  Bel ons | MountainShield Capital Fund
  Laat een van onze experts u terug bellen
  laat u terugbellen