MSCF Header Pure Luxe

Beheer uw vermogen volgens de visie van Selwyn Duijvestijn

Kansen zien, kansen pakken in het MountainShield Capital Fund

Ieder kwartaal leest u in het Pure Luxe magazine de visie van onze  beursexpert Selwyn Duijvestijn op de staat van de huidige aandelenmarkten, geopolitieke gebeurtenissen en méér. 

Deze visie komt perfect tot uiting in de unieke strategie van het MountainShield Capital Fund. Onze strategie elimineert marktrisico en zorgt met haar dagelijkse actieve handel voor de krenten in de pap. 

Zorg ook voor een stukje rust in uw portefeuille en participeer in het MountainShield Capital Fund. U belegt al bij ons vanaf € 25.000,- en kunt maandelijks in- en uitstappen.

Pure Luxe magazine-470764-edited

PARTICIPEER OOK IN het MOUNTAINSHIELD Capital Fund

Lees meer over onze analyses in onze nieuwssectie en vraag onze brochure aan met daarin onze strategie tot in de puntjes uitgelegd. In de brochure treft u meer informatie over het beleggingsbeleid, de kosten en de risico's. 

Wij versturen deze informatie graag per mail. Vul bijgaand formulier in en u ontvangt binnen enkele minuten meer informatie per mail in uw inbox.

U bent dan direct op de hoogte van:
  • onze long/short strategie,
  • ons team van experts,
  • onze visie op de huidige aandelenbeurs,
  • en meer..

Vraag onze brochure direct aan en ontvang hem binnen 2 minuten in uw inbox.


Nb: We gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van onze diensten. U kunt zich te allen tijde uitschrijven voor onze communicatie. Kijk daarvoor naar onze Privacy Policy. 

VERKRIJG MEER INFORMATIE OVER MOUNTAINSHIELD

Een long/short strategie is onmisbaar in een goed gespreide portefeuille.
- Selwyn Duijvestijn