MountainShield Capital Fund

Onze vooruitblik op 2019

samen blikken we vooruit op 2019 en verder.

Ook dit jaar zijn er meer dan genoeg factoren die hun invloed zullen hebben op de aandelenkoersen. Veel van die factoren zijn al een tijdje aan de gang. De zorgen over de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China blijven aanhouden, Brexit speelt al bijna 2 jaar en de economische groei lijkt wereldwijd wat af te vlakken. Analisten zijn het erover eens: de gemiddelde koers/winst-verhouding in Europa en de VS heeft nog nooit zo scheef gestaan. U ziet het, alle redenen om vooruit te blikken. Om goed voorbereid dit beursjaar kansen te herkennen en te benutten.

Interactief meedoen

Tijdens het webinar kon u live meepraten en uw vragen stellen via Whatsapp.
Voeg ons nummer 020 238 63 74 toe aan uw contactenlijst in uw telefoon en Whatsapp uw vraag of opmerking. We nemen dit mee in ons volgende webinar.

Het webinar

Liever een-op-een contact?

We staan altijd klaar om u meer uitleg over het MountainShield Capital Fund en onze strategie te vertellen. Het beursjaar 2019 heeft voldoende kansen om te benutten met onze zienswijze en daar verwachten we veel van.

Druk op onderstaande link om direct een afspraak in te plannen in onze agenda en zo op de hoogte te blijven van het MountainShield Capital Fund.

» Klik hier voor het inplannen van een belafspraak in onze agenda 

Tijdens onze afspraak is uiteraard alle ruimte voor al uw vragen. U bent uiteraard ook altijd welkom op ons kantoor in Amsterdam. We horen graag van u.

Disclaimer: Het MountainShield Capital Fund heeft op moment van opnemen positie in de genoemde aandelen. 

Direct meer informatie ontvangen?