MSCF USP 2-717889-edited.jpg

Het laatste nieuws

7 zaken die u nog niet wist over virtual reality

Geschreven door Redactie

Waarschijnlijk weet u al het één en ander over de Virtual Reality wereld, en anders kunt u hier een artikel lezen. Maar wij hebben hier voor u 7 zaken op een rijtje gezet waar zelfs de meest fanatieke gamer geen benul van heeft.

  1. Goldman Sachs verwacht dat de virtual reality (VR) industrie in 2025 zo’n 80 miljard dollar waard zal zijn.
  2. Het eerste bedrijf dat een virtual reality systeem uitbracht, was Oculus VR. Dit bedrijf werd in 2014 opgekocht door Facebook voor twee miljard dollar.
  3. Over virtual reality werd al in 1860 nagedacht, maar het duurde nog een eeuw voordat überhaupt iets werd uitgebracht wat in de buurt kwam van virtual reality.
  4. Virtual reality wordt ook veel gebruikt voor militaire en medische doeleinden. De Amerikaanse overheid is hier koploper in.

Koers van virtual reality gigant Facebook (van  januari 2016 tot augustus 2018)

5. De technologie van virtual reality is niet uitgevonden door één persoon, maar in de loop van de jaren hebben verschillende mensen hun bijdrage geleverd aan de technologie. 
6. Er zijn zo'n 114 miljoen actieve gebruikers van virtual reality wereldwijd en dit getal gaat alleen nog maar groeien de komende jaren. 
7. De belangrijkste bedrijven op dit moment in de virtual reality industrie zijn Facebook, Google en Sony.

Mountainshield volgt deze bedrijven, en de markt an sich, op de voet en speelt in op koersbewegingen van aandelen die op middellange termijn rendement op kunnen leveren.

Lees hier meer over beleggen in virtual reality aandelen.

Lees hier meer over welke virtual reality aandelen strijden om de eerste plaats.

plan een afspraak in

 

Virtual reality Facebook Google FAANG

Redactie

Redactie

De redactie van ROI Asset Management beheert content voor haar fondsen.
Bezoek onze website www.roiassetmanagement.com voor onze fondsen en diensten.

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. Lees ook de volledige disclaimer.
phone.png
Neem contact op met een van onze experts
laat u terugbellen