MSCF USP 2-717889-edited.jpg

Het laatste nieuws

Kosten beleggingsfonds aantrekkelijk laag

Geschreven door MountainShield redactie

Participant zijn in onze beleggingsfondsen is in meerdere opzichten gunstig en voordelig. Uit studie blijkt dat beleggingsfondsen in Nederland bovengemiddeld lage kosten berekenen aan hun klanten. Het MountainShield Capital Fund gaat nog een stap verder: het hoofdfonds van ROI Asset Management rekent immers geen vaste beheervergoeding.

In het kort

  • Beleggen via een Nederlands beleggingsfonds is veelal goedkoper.
  • Het MountainShield Capital Fund rekent geen vaste beheervergoeding.
  • Als participant van MountainShield zit u dus goed.

Nederlands fonds goedkoper

Uit een onderzoek, uitgevoerd door MorningStar, blijkt dat de kosten voor beleggers in fondsen in de afgelopen jaren gemiddeld omlaag zijn gegaan. MorningStar peilde de diverse beleggingsfondsen in 26 landen. Fondsen in Australië, de Verenigde Staten en Nederland sprongen er positief uit terwijl beleggers het meeste kwijt zijn in Taiwan en Italië.

Beleggingsfondsen ROI

De beleggingsfondsen van ROI asset management - Welgesteld Biotechnologie Fonds en MountainShield Capital Fund - zijn Nederlandse fondsen. Ook hierbij zijn de kosten voor participanten zo laag mogelijk gehouden. Onlangs is zelfs besloten om de vaste beheervergoeding helemaal naar 0 terug te brengen.

Het fondsbeheer van MountainShield is dusdanig overtuigd van de gevolgde beleggingsstrategie dat zij hun vergoeding volledig afhankelijk stellen aan het behaalde resultaat. Zo liggen de belangen van participanten en de beheerder gelijk.

Daarnaast wordt éénmalig een instapvergoeding van 2,5% (en 2,0% voor bestaande participanten) berekend en daarna alleen nog een prestatieafhankelijke fee van 20%. Deze doorlopende vergoeding is echter volledig afhankelijk van de gerealiseerde winst. Zo is het belang en het streven gelijk: het behalen van het hoogste rendement.

Meer weten over ROI asset management? Bekijk de website van ROI asset management op www.roiassetmanagement.com.

Beleggingsfonds Kosten

MountainShield redactie

MountainShield redactie

De redactie van het MountainShield Capital Fund.

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. Lees ook de volledige disclaimer.

Meer nieuws

Er zijn nog geen aanverwante nieuwsberichten.

phone.png
Neem contact op met een van onze experts
laat u terugbellen