MSCF USP 2-717889-edited.jpg

Het laatste nieuws

De FAANG-aandelen: de nieuwe Big Bang?

Geschreven door Redactie

FAANG. Facebook. Apple. Amazon. Netflix. Google. FAANG. Deze afkorting, is zoals u misschien had bedacht, ontstaan uit de eerste letters van de genoemde aandelen. Het rijtje aandelen worden gezien als dé aandelen van de 21e eeuw, en terecht. Samen hebben zij op moment van schrijven een marktkapitalisatie van rond de $3.5 biljoen, oftewel $3500 miljard. Dit bedrag is gelijk aan het Bruto Nationaal Product (BNP) van Frankrijk, België en Noorwegen bij elkaar. Nu zal een ieder dan ook wel begrijpen dat deze aandelen vol de aandacht krijgen van het beleggingsfonds MountainShield Capital Fund, welke telkens op zoek is naar de crème de la crème in de financiële wereld.

Facebook: flying high?

Facebook. Smoelenboek. Dat is wat het aandeel Facebook eigenlijk echt is; een manier voor mensen om met anderen in contact te blijven en hun gezicht beter bij hun naam te kunnen onthouden. Tegenwoordig is Facebook echter veel meer dan dat. Deze techgigant is onder leiding van Mark Zuckerberg uitgegroeid tot één van de grootste aandelen ter wereld. Dit heeft Zuckerberg zeker geen windeieren gelegd, in plaats daarvan heeft hij nu zo’n $70 miljard op zijn bankrekening. Hoe kunt u hier op meeliften? De experts van het beleggingsfonds geven u uw eerste tip:

» Lees hier ons achtergrondartikel over Facebook.

Apple en Amerika: big, bigger and biggest

Apple, het grootste bedrijf ter wereld. Amerika, de grootste economische krachtpatser ter wereld. Beide kunnen zich waarschijnlijk wel vinden in de zeer filosofische uitspraak van ‘big, bigger and biggest’, maar hoe kunt u er van profiteren, als het aandeel Apple 'big' is? En hoe kunt u ervan profiteren als het aandeel Apple 'bigger' is? En hoe kunt u ervan profiteren als het aandeel Apple 'biggest' is?

» Lees hier ons achtergrondartikel over Apple.

Amazon koers (van 1 januari 2016 tot 17 augustus 2018)

Amazon, Amazon en nog eens Amazon: waar zijn ze niet?

Ooit opgericht als een digitale verkoper van boeken, is het nu één van de waardevolste aandelen ter wereld. Deze techgigant van Jeff Bezos heeft het niet slecht gedaan. Het heeft Jeff Bezos zelfs tot de rijkste man ter wereld gemaakt. Het aandeel Amazon is bijna niet meer weg te denken uit onze wereld en al helemaal niet uit de lijst van de FAANG-aandelen. Zonder Amazon zou er ook aardig wat weg vallen, zoals bijvoorbeeld de cloudopslag waar Amazon, evenals Dropbox, actief in is. En waar kan ik anders mijn spullen uit de V.S. bestellen? 

» Lees hier meer over de FAANG-aandelen. 

Netflix: watch out!

Voor degenen die Netflix waren vergeten in het FAANG-lijstje, pas op, ze zijn hier toch nog echt en ze blijven hier ook nog wel even. Wie kijkt er tegenwoordig nog televisie, als je ook de onbeperkte hoeveelheid series en films op Netflix kunt vinden? Dat dit aandeel de kleinste is in het lijstje van de FAANG-aandelen, betekent alleen maar dat het nog het meeste kan groeien van allemaal...

» Lees hier meer over hoe u op het rendement van Netflix kunt meeliften.

Aantal Netflix abonnees  (in miljoenen)

Google: The Alphabet, it’s all there…

Google, wie gebruikt het niet? Of nog beter; Google, waar is het niet? Deze techgigant is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is ook absoluut onmisbaar in het FAANG-rijtje. De naam van het bedrijf achter het aandeel Google is trouwens niet Google, maar Alphabet. The more you know. Beleggingsfonds MountainShield vertelt u graag meer over de kansen op rendement die het aandeel wél of misschien juist niet heeft.

» Lees hier ons achtergrondartikel over Google en Alphabet.

FAANG in een notendop

De FAANG-aandelen zijn aandelen die van iedere belegger de aandacht verdient. De rendementen die ze hebben weten te genereren sinds hun oprichting zijn ongekend hoog. Het beleggingsfonds MountainShield neemt de aandelen stuk voor stuk onder de loep. Wij lichten het standpunt van ons beleggingsfonds graag nader toe. U hoeft enkel op de links te klikken....

» Meld u direct aan voor onze gratis nieuwbrief.

Disclaimer: MountainShield Capital Fund heeft op moment van publiceren posities in enkele van bovenstaande aandelen. 

Amazon Netflix Facebook Google Apple FAANG

Redactie

Redactie

De redactie van ROI Asset Management beheert content voor haar fondsen.
Bezoek onze website www.roiassetmanagement.com voor onze fondsen en diensten.

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. Lees ook de volledige disclaimer.
phone.png
Neem contact op met een van onze experts
laat u terugbellen