Technische analyse: Lagere top bij Tesla

Regelmatig is Tesla in het nieuws om hun innovaties. Minstens zo regelmatig wordt er ook gesproken over de torenhoge waardering van het fonds. Mede daarom heeft het aandeel nu moeite om verder te...

Technische analyse: Facebook stijgt niet mee

Het aandeel Facebook doet niet mee aan de hervatting van de rally op de aandelenmarkten. De NASDAQ herinnert zich de correctie amper meer en plaatst een nieuwe all-time high, het aandeel Facebook...

Koersdip Galapagos lijkt tijdelijk

Het aandeel Galapagos is de laatste twee weken van boven de 95 euro teruggezakt naar de huidige 80 euro. Dit is een behoorlijke koersdip van bijna 20%!

Koopjesparadijs bij ASML

Correctie? Welnee! Er is in ieder geval geen vuiltje aan de lucht bij de opwaartse trend van onze groeibriljant ASML. Dit aandeel stijgt vrolijk verder.

Opwaartse trend groeibriljant Activision Blizzard

Correctie? Welnee! Er is in ieder geval geen vuiltje aan de lucht bij de opwaartse trend van onze groeibriljant Activision Blizzard. Dit aandeel stijgt vrolijk verder.

Technische analyse: Auf Wiedersehen DAX

De Duitse DAX-index veegt al het herstel na de correctie weer van de baan...

Technische analyse: Herbalife blijft maar gaan!

Het aandeel Herbalife maakt de laatste maanden een indrukwekkende stijging mee. In slechts drie jaar tijd is de koers verdrievoudigd!

Macy’s mikt op terugkeer naar omzetgroei

 Macy's wil in 2018 de vergelijkbare omzet weer laten groeien na een daling in 2017.

Technische analyse: AEX-index komt weerstand tegen

De crash bleek inderdaad een correctie en de AEX is keurig opgeveerd vanaf de bodem. Beleggers komen nu echter een belangrijk weerstandsniveau tegen...

Technische analyse: Herstel voor Intel

Het aandeel Intel klimt fors op na de correctie van voorgaande weken. Onze technische analyse geeft aan dat het aandeel Intel verder kan stijgen de komende periode.