Onze aandelenselectie en kijk op de wereld | MountainShield Capital Fund

Onze kijk op de wereld

Luid en duidelijk rendement met Sonos

Geschreven door Redactie

De integratie van de moderne, eenvoudig aan te sluiten speakers binnen de catalogus van IKEA legt onze positie in Sonos geen windeieren.

In het kort

  • IKEA en Sonos slaan de handen ineen.
  • MountainShield nam diect positie in het aandeel Sonos.
  • Onze positie heeft al tientallen procenten winst opgeleverd.

Mountainshield heeft begin vorig jaar al positie genomen in het aandeel Sonos. Op het nieuws dat het Zweeds woonwarenhuis IKEA meer wil gaan doen op het gebied van moderne technische snufjes, en in Sonos een ideale partner vond, stapten wij graag in.

» Lees wat wij eerder schreven over meubelgigant Wayfair.

Sonos ging in 2018 naar de beurs in een verslechterd beursklimaat - vooral de techsector lag er destijds zwak bij. Met de samenvoeging van de draadloze luidspeakers en de IKEA cd-kasten, krijgt het aandeel Sonos momentum.

Met hetzelfde gemak waarmee u als consument de IKEA meubels in elkaar schroeft, zo eenvoudig is het om de draadloze Sonos speakers aan te sluiten en te plaatsen in diezelfde meubels. Dat de samenwerking ook op de beurs zijn vruchten afwerpt, hebben wij met ons beleggingsfonds ook gemerkt: tientallen procenten winst mochten wij al bijboeken voor onze participanten. Dat klinkt als muziek in de oren!

Contrair beleggen met MountainShield

Onze long-positie in Hertz is een typisch voorbeeld van hoe wij contrair beleggen. We vinden het aandeel ondergewaardeerd en spelen in op een opwaarts momentum.

Als participant in het MountainShield Capital Fund profiteert u volop mee met onze beleggingsstrategie.

» Vraag meer informatie over het MountainShield Capital Fund

Rendement SONOS IKEA

Redactie

Redactie

De redactie van ROI Asset Management beheert content voor haar fondsen.
Bezoek onze website www.roiassetmanagement.com voor onze fondsen en diensten.

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. Lees ook de volledige disclaimer.

Meer nieuws

phone.png
Neem contact op met een van onze experts
laat u terugbellen