Onze aandelenselectie en kijk op de wereld | MountainShield Capital Fund

Onze kijk op de wereld

Reactie 'In de Greep van Geert'

Geschreven door Redactie

Vandaag verscheen er een artikel in het FD met de titel ‘In de greep van Geert’. Hierin stelt oud-Quote journalist Sonny Motké voor het FD onderzocht te hebben wat de oorzaak is van het verlies in 2018 van MountainShield. In het artikel is te lezen dat Sonny Motké de conclusie trekt dat MountainShield slachtoffer is geworden van “mentor” Geert Schaaij. Hij stelt dat het verlies van MountainShield Capital Fund oorzaak vindt in het koersverlies van DGB, het bedrijf wat door Geert Schaaij naar de beurs is gebracht en waar hij grootaandeelhouder was totdat hij met verschil van mening vertrok en de koers omlaag kelderde. Geert zou hierdoor miljoenen verdiend hebben met DGB en het aandeel in zijn greep hebben gehad., terwijl MountainShield in 2018 miljoenen heeft verloren.

Wij hebben in een reactie aan het FD aangegeven dat we het artikel erg suggestief en op sommige punten onjuist geschreven vinden. Ook heeft het fondsmanagement aangegeven vooral gericht te zijn op het behalen van rendement voor onze participanten en goede transacties doen op de beurs, daar ligt onze focus en gaat onze energie naar uit. Het heeft op de beurs geen zin om terug te denken aan de negatieve transacties van jaren geleden. Wij hebben DGB uitvoerig behandeld in onze maandrapportages de afgelopen jaren. Mocht u naar aanleiding van het artikel echter nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar. U kunt middels onderstaande button een belafspraak inplannen of contact opnemen met uw vaste aanspreekpunt.

belafspraak inplannen

 

Geert Schaaij

Redactie

Redactie

De redactie van ROI Asset Management beheert content voor haar fondsen.
Bezoek onze website www.roiassetmanagement.com voor onze fondsen en diensten.

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. Lees ook de volledige disclaimer.

Meer nieuws

Er zijn nog geen aanverwante nieuwsberichten.

phone.png
Neem contact op met een van onze experts
laat u terugbellen