Onze aandelenselectie en kijk op de wereld | MountainShield Capital Fund

Onze kijk op de wereld

's Lands meest ondergewaardeerde aandeel

Geschreven door Redactie

Sinds de start van ons Fonds zoeken wij naar de juiste beleggingen in de markt. Regelmatig vinden we aandelen waar anderen nu nog niet naar omkijken, maar die later de mooiste beleggingen blijken te zijn. Zelden kwamen wij echter zo'n buitenkans tegen als nu. Dit onondekte aandeel is één van de weinige 'groene' bedrijven genoteerd aan de Nederlandse beurs. Analisten dichten de duurzame markten waarop het bedrijf actief is een zeer positieve toekomst toe. Er moet immers steeds meer energie uit hernieuwbare bronnen worden opgewekt. Het aandeel kan van deze expansie fors gaan profiteren. Tevens heeft het bedrijf een zeer interessante nieuwe divisie in ontwikkeling.

De meest recente jaarcijfers hebben wij met veel enthousiasme ontvangen. Wij verwachten dat de positieve trend die is ingezet een mooi vervolg zal krijgen. Dit mede naar aanleiding van uitspraken van de topmannen over de groei van omzet en bedrijfsresultaat.

Onze analisten hebben na de publicatie van de jaarcijfers nonstop gewerkt om u in een aantal pagina's mee te nemen in onze visie op dit oer-Hollandse bedrijf. Speciaal voor u hebben een we een uitgebreid rapport geschreven om onze aankoop te onderbouwen. We denken namelijk echt Nederlands meest ondergewaardeerde aandeel gevonden te hebben.

Lees verder over dit unieke bedrijf >>>

 

DGB Group DGB

Redactie

Redactie

De redactie van ROI Asset Management beheert content voor haar fondsen.
Bezoek onze website www.roiassetmanagement.com voor onze fondsen en diensten.

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. Lees ook de volledige disclaimer.
phone.png
Neem contact op met een van onze experts
laat u terugbellen