Onze aandelenselectie en kijk op de wereld | MountainShield Capital Fund

Onze kijk op de wereld

Cyber 1 stapt in Formule 1

Geschreven door Onze redactie

Het cybersecuritybedrijf Cyber 1 heeft een exclusieve deal gesloten met de organisatie van de Formule 1 races. Het Britse bedrijf gaat de digitale veiligheid waarborgen rondom het sportevenement. 

Internationaal expert en marktleider op het gebied van cybersecurity Cyber 1 bracht het bericht over de 5 jarige overeenkomst met trots en vreugde. De Formule 1 is dan ook hèt grootste autosport evenement ter wereld.

» Lees hier ons achtergrondartikel over cybersecurity.

Cyber 1 zal het Formule 1 circus voorzien van een reeks krachtige oplossingen die de ICT infrastructuur optimaal beschermt tegen cyberaanvallen.

Het cyberbeveiligingsbedrijf zal hiertoe nauw samenwerken met de IT-afdeling van Formula 1. Het betreft niet alleen de technische implementatie maar ook advisering. Voor Cyber 1 betekent de overeenkomst een mooie ervaring voor de experts die hun kennis en kunde in een nieuwe sector tentoon kunnen spreiden. Het streven hierbij is om af te wijken van conventionele modellen en te komen tot innovatieve oplossingen die huidige en toekomstige bedreigingen kunnen weerstaan.

cybersecurity

Cyber 1 (voorheen bekend als Cognosec) beveiligt digitaal opgeslagen informatie en systemen tegen hackers, virussen en andere vormen van malware. Het concern is actief in Zweden, Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk, Kenia, Duitsland, Oostenrijk, Turkije, Griekenland, Italië, de Oekraïne en de Arbaische Emiraten.

De Formule 1 begon in 1950 and is uitgegroeid tot 's werelds meest prestigieuze autosport competitie. De editie van 2019 loopt van maart tot en met december en omvat 21 races in 21 verschillende landen, verdeeld over 4 continenten.

» Lees hier ons artikel over beleggen in aandelen Cyber 1.

Chris Roberts, hoofd IT-infrastructuur van de Formule 1, is erg content met de deal. "Samen gaan we een grote verandering doorvoeren in cyberveiligheid in de Formule 1. IT speelt een belangrijke rol in het verkleinen van de afstand tussen de fans en de sport en daarvoor is een goede IT-beveiliging essentieel. Cyber1 is in een unieke positie om ons de expertise, innovatie en behendigheid om ons te helpen deze systemen te beveiligen."

Koersverloop van het aandeel Cyber 1

» Vraag meer informatie over het MountainShield Capital Fund

Dislaimer: het MountainShield Capital Fund heeft op moment van schrijven een long positie in Cyber 1.

Cybersecurity Cyber 1 Formule 1 Liberty Media Autosport

Onze redactie

Onze redactie

De redactie van ROI Asset Management beheert content voor haar fondsen.
Bezoek onze website www.roiassetmanagement.com voor onze fondsen en diensten.

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. Lees ook de volledige disclaimer.
phone.png
Neem contact op met een van onze experts
laat u terugbellen