Update: Biotech goed voor rendement!

#Biotech

Cynapsus koersstijgingEr zijn tal van voorbeelden van zeer succesvolle Biotech bedrijven en ook bij Marktgevoel hebben we meerdere zeer succesvolle aandelen getipt! 

Neem bijvoorbeeld de strijd die acteur Michael J. Fox aanging tegen Parkinson. Samen met biotechbedrijf Cynapsus vocht hij tegen Parkinson. Zijn foundation steunde een aantal malen Cynapsus flink, uiteraard na een grondige due diligence voor het geld werd overgemaakt.

Daardoor kwam het bedrijf direct op onze radar en tipten we het aandeel in ons magazine aan Marktgevoel beleggers!

Het medicijn waarmee Cynapsus haar snelle groei verwierf werd snel goedgekeurd tot Fase 3 door de FDA en hiermee bleek Cynapsus de ideale overnamekandidaat voor Sunovion Pharmaceuticals. Hiermee schoot de koers in slechts enkele dagen van $17,50 naar bijna $40,-. Een verdubbeling in zéér korte tijd!

Cynapsus naar de beurs

Update: Bij het schrijven van deze post zijn enkele interne communicatiefouten verwerkt in het bericht. Deze zijn bijgewerkt. Onze excuses hiervoor.

Ook interessant voor u:

Redactie

Gepubliceerd op: 22-06-2018 door Redactie

De redactie van ROI Asset Management beheert content voor haar fondsen.
Bezoek onze website www.roiassetmanagement.com voor onze fondsen en diensten.

   

 

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. 

De 3 beste contraire beleggingen van dit moment!

Ontvang gratis deze 3 concrete beurstips van onze analisten

Contrair beleggen

icon-bel.png
icon-whatsapp.png
icon-tv.png

Kennispartners:

Turbo beleggen
LYNX Beleggen
MountainShield Capital Fund