Onze aandelenselectie en kijk op de wereld | MountainShield Capital Fund

Onze kijk op de wereld

Beursexpert Selwyn Duijvestijn - Beleggen in Sonos, de techbedrijven in de S&P500 en meer

Geschreven door Redactie

Wekelijks bespreekt beursexpert Selwyn Duijvestijn het reilen en zeilen op de wereldwijde beurzen en de geopolitieke gebeurtenissen met onze participanten via ons Whatsapp-kanaal. Deze week schoof hij ook aan in het programma BNR Zakendoen met Thomas van Zijl. In deze aflevering werd gesproken over onze laatste transactie in Sonos, de techbedrijven in de S&P500 en meer.

20190129 BNR - Sonos - Cijferseizoen

 

Meld u gratis aan voor de weekupdates via Whatsapp

HOE DENKT U OVER 2019?

Gelooft u dat de aandelenmarkten volatiel zullen zijn de komende tijd? Bent u overtuigd van de opkomst van de zelfrijdende auto? Gelooft u in de kracht van biotechnologie? Enkele vragen die u zichzelf als belegger moet afvragen. Volg net als honderden andere beleggers onze visie op 2019 in ons webinar. 

Direct het webinar bekijken

U bent altijd welkom voor een gesprek op ons kantoor op Beursplein 5. Onze experts praten u graag bij over de ontwikkelingen bij MountainShield. U bent altijd van harte welkom. Laat het ons via deze pagina weten als u vragen of opmerkingen heeft of plan direct een afspraak in

Disclaimer: Het MountainShield Capital Fund heeft op het moment van schrijven een positie in bovenstaande aandelen.

MountainShield BNR analyse

Redactie

Redactie

De redactie van ROI Asset Management beheert content voor haar fondsen.
Bezoek onze website www.roiassetmanagement.com voor onze fondsen en diensten.

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. Lees ook de volledige disclaimer.

Onderwerp

phone.png
Neem contact op met een van onze experts
laat u terugbellen