Onze aandelenselectie en kijk op de wereld | MountainShield Capital Fund

Onze kijk op de wereld

Beleggen in aandelen Turtle Beach

Geschreven door Redactie

Turtle Beach klinkt als een tropisch oord waarbij je lekker kan wegdromen. Misschien is dit bedrijf ook wel om bij weg te dromen.Turtle Beach Corporation ontwikkelt audio systemen met een Super Human Hearing technologie. Dit Amerikaanse bedrijf, gevestigd nabij San Diego gelegen naast een departement van techgigant Intel, richt zich hoofdzakelijk op de game-industrie maar ook op consumenten elektronica en healthcare.

Screenshot 2018-11-05 at 17.06.13

Turtle Beach is met name bekend in Amerika. Het bedrijf brengt hoofdtelefoons uit voor gamers. Vooral voor de gameconsoles Xbox en Playstation zijn er meerdere opties, van budget tot high-end. Met 40 jaar aan ervaring onderscheiden de hoofdtelefoons van Turtle Beach zich van de concurrentie door de Super Human Hearing technologie, een technologie die elk detail tot leven brengt. Het geluid van voetstappen of het geritsel van blaadjes komen dankzij deze technologie levensecht naar voren. Hiermee krijgt de gamer een voordeel in het spel dat wordt gespeeld.

Elk bedrijf, van eenmanszaak tot multinational, begint met één persoon met een goed idee. De fantasie van investeerders en beleggers is om er vanaf het begin in te stappen en daardoor een gigantische leuke rit mee te maken. We zijn wel realistisch, de meeste bedrijfjes worden niet een nieuwe Apple. De truc is het koren van het vele kaf te scheiden. Rendement en risico gaan hand en hand. Een flinke koerspotentie brengt ook risico's met zich mee.

» Lees hier meer over de toekomst van gaming. 

Dit jaar stond Turtle Beach voor het eerst op de Europese Gamebeurs “Gamescom” waar het hun nieuwe lijn draadloze hoofdtelefoons presenteerde voor de Xbox One, Playstation 4, PC en MAC. Daarnaast zijn deze hoofdtelefoons ook al geschikt voor de nieuwe virtual reality systemen waarmee het bedrijf al lijkt in te spelen op de toekomst. Een interessante ontwikkeling omdat de CEO van Microsoft’s Xbox onlangs bevestigde dat de huidige generatie gameconsoles, de laatste zal zijn.

turtlebeach-headset

Geluidsdimensie

Turtle Beach is naar onze mening interessant omdat het bedrijf zich aan het verbreden is. Zo heeft het concern speciaal voor mensen die slechthorend zijn een home cinema systeem op de markt gebracht die audio golven op zo’n manier verspreidt dat deze gerichter op het oor worden afgestuurd. Zo wordt een betere geluidsdimensie geboden aan de luisteraar. Wij zien deze manier van verbreding van de productlijn graag.

De komende jaren verwacht het bedrijf een groei in omzet van 30% waarbij de totale omzet in 2020 wordt geschat op $202 miljoen. Het bedrijf speelt in op een groei van de game-industrie waarbij gameconsoles de grootste verkopen zullen zien. Met headsets speciaal gemaakt voor gameconsoles lijkt de verwachtte groei van Turtle Beach een goede inschatting. Concurrenten als Steelseries en Sennheiser hebben al een behoorlijk marktaandeel. Voor hen is het lastig om de groei vast te houden terwijl Turtle Beach, met de krachtige audiotechniek die het bedrijf gebruikt, nog genoeg klanten kan winnen. Turtle Beach is het aandeel waar niemand naar kijkt en is juist daarom interessant. Met de verwachte groei in omzet kan dit aandeel bestempeld worden als contraire belegging.

Koers van het aandeel Turtle Beach

Details aandeel Turtle Beach

Het aandeel Turtle Beach wordt niet officieel via de beurs verhandeld. Het is te vinden op de zogenoemde OTC (over the counter) index met tickercode HEAR en ISIN-code: US9004501071. Bekijk het bedrijf op Yahoo Finance: https://finance.yahoo.com/quote/hear.

 » Vraag meer informatie over het MountainShield Capital Fund

Disclaimer: MountainShield heeft op  moment van schrijven een long positie in het aandeel Turtle Beach.

Turtle Beach Gaming

Redactie

Redactie

De redactie van ROI Asset Management beheert content voor haar fondsen.
Bezoek onze website www.roiassetmanagement.com voor onze fondsen en diensten.

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. Lees ook de volledige disclaimer.

Meer nieuws

Er zijn nog geen aanverwante nieuwsberichten.

Onderwerp

phone.png
Neem contact op met een van onze experts
laat u terugbellen