Onze aandelenselectie en kijk op de wereld | MountainShield Capital Fund

Onze kijk op de wereld

Aandeel Tilray de short van 2018

Geschreven door Redactie

Dankzij onze slimme optie-strategie wisten we in 2018 tot driemaal toe flink te profiteren van de heftige koersbewegingen van het aandeel Tilray.

Ondanks dat we in 2018 niet altijd een goede maandscore neerzetten, zijn er wel degelijk ook succesverhalen te melden. Onze handelsstrategie met betrekking tot het aandeel Tilray is hiervan een goed voorbeeld.

» Lees hier ons artikel over het aandeel Tilray.

logo_Tilray2018 was het jaar waarin de wietteelt werd gelegaliseerd in Canada. De Canadese wietproducent Tilray kende op de dag van de bekendmaking een fantastische groeisprong. Wij besloten hierop in te spelen met een combinatie van Long en Short opties. Het aandeel daalde vervolgens naar de 150 en vervolgens nog verder tot iets onder de 100 (alles in Canadese dollars).

Op dat niveau besloten we dezelfde optieconstructie een tweede keer uit te voeren om ditmaal in te spelen op een stijging. Dit gebeurde inderdaad. Toen in oktober het aandeel opnieuw wat terugviel, maakte onze short posities opnieuw rendement. Zo wisten we telkens optimaal te profiteren van de beweeglijkheid van het aandeel. Het leverde ons inmiddels alles bij elkaar een mooie winst van rond de ton op.Koersverloop van het aandeel Tilray in 2018

 » Lees hier waarom uw portefeuille een long/short strategie moet bevatten.

Het succes van onze trading in het aandeel Tilray sterkt ons vertrouwen in onze beleggingsstrategie. We hopen u ook in 2019 vaak dit soort goede voorbeelden te mogen presenteren.

Wilt u meer informatie over hoe wij met ons beleggingsfonds in het beursjaar 2019 onze strategie willen voortzetten, of wilt u profiteren van onze slagkracht en bijstorten om zo een groter aandeel in onze winst te verkrijgen, neem dan gerust contact met ons op.

» Vraag meer informatie over het MountainShield Capital Fund

Beleggingsstrategie Tilray Long/short

Redactie

Redactie

De redactie van ROI Asset Management beheert content voor haar fondsen.
Bezoek onze website www.roiassetmanagement.com voor onze fondsen en diensten.

Disclaimer: Handelen in aandelen brengt een risico met zich mee. Resultaten uit het verleden geven geen enkele garantie of indicatie over de toekomstige resultaten. De teksten in dit artikel vormen geen advies, het gaat slechts om de persoonlijke mening van de schrijver. Niets op de pagina’s van dit artikel dient op enige wijze te worden opgevat als een aanbieding of levering van financieel, beleggings- of ander professioneel advies. U dient met name advies in te winnen bij een gekwalificeerd expert voordat u een beleggingsbesluit neemt. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Uw beleggingsbeslissingen neemt u voor eigen risico en daarvoor bent u uitsluitend zelf verantwoordelijk. Lees ook de volledige disclaimer.

Meer nieuws

Er zijn nog geen aanverwante nieuwsberichten.

Onderwerp

phone.png
Neem contact op met een van onze experts
laat u terugbellen